Tel.:
China Tapijt Steunmachine  fabrikant
Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd

Mede xinghuamachines van Wuxiqianzhou; Ltd

Thuis

Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd certificaten
China Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd certificaten
Klantenoverzichten
De kwaliteit van het product is zeer goed.

—— Argentino Nestor

De dienst van dit bedrijf is goed, zich Verheugt op de volgende samenwerking.

—— Ashraf Attia

Zij verstrekken een kwaliteitsgarantie voor één jaar kosteloos.

—— Jamal Fathibitraraf

1 2 3 4 5
Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd
Onze Fabriek
buigmoment CNC machine
De Stempelpers van het NumericalControltorentje
Lasersnijmachine

Onze Fabriek

Dit bedrijf behandelt een gebied van 235.000 sq.m met 18.000 sq.m van installatie productie daarin. Met een totaal van RMB wordt 10 miljoen in vaste activa's, het bemand met meer dan 100 werknemers.

buigmoment CNC machine

CNC buigende machine het bewerken voor het buigen van dunne plaat, de matrijs is samengesteld uit een steun, lijst en de het vastklemmen plaat, plaat van ernst door activering van de rol, waarbij het blad tussen de drukplaat wordt voltooid en basis wordt vastgeklemd. Omdat de elektromagnetische kracht het vastklemmen methode wordt goedgekeurd, wordt de persplaat gemaakt volgens het specifieke werkstukvereiste, is de verrichting eenvoudig, en het werkstuk met de zijgevel kan worden verwerkt.

De Stempelpers van het NumericalControltorentje

De de stempelpers van het numerieke controletorentje (NCT) integreert de machine, de elektriciteit, de vloeistof en het gas. Het is een materiaal van de drukverwerking voor ponsen dat, dat en zich in bladmetaal vormt trekt.

Lasersnijmachine

De lasersnijmachine is een laserstraal die van een laser wordt uitgezonden en geconcentreerd op een laserstraal met hoge machtsdichtheid door het optische wegsysteem. De laserstraal bestraalt de oppervlakte van het werkstuk, veroorzakend het werkstuk om een smeltpunt of kookpunt te bereiken, terwijl een hoge drukgas coaxiaal met de straal het metaal zal wegblazen of blazen.

  • lopende band

    Ons bedrijf dat in 1988.Located op de kust van het toneeltaihu-Meer wordt gevestigd. Ons bedrijf behandelt een gebied van 235.000 sq.m met 18.000 sq.m van installatie productie daarin. Met een totaal van kmillion van RMB 10 in vaste activa's, wordt het bemand met meer dan 100 werknemers. Wij hebben zware investering in het introduceren van CNC, volledig-automatische digitale controledraaibanken, NTC en ander geavanceerd materiaal om superieure kwaliteit te verzekeren gemaakt.

    Dit jaar, buyed ons bedrijf een lasersnijmachine om onze productiecapaciteit te ontwikkelen.

    Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd

Contactpersoon: Mrs. Christine

Tel.: 86-15106182730

Fax: 86-0510-83390635

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Wuxi qianzhou xinghua machinery co;ltd
Road van No.3longtan, Qianzhou-Stad, Huishan, Wuxi, Jiangsu-Provincie, China
Tel.:86-510-83397635
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Tapijt Steunmachine  Leverancier. © 2017 - 2021 carpetbackingmachine.com. All Rights Reserved.